Workshops

Workshops Hartcoherentie bij Centrum de Rond Groningen

Hart ♥ Coherentie Workshop

HearthMath USA heeft biofeedback software ontwikkeld waarmee je het effect van een gelijkmatige ademhaling kunt zien op jouw hartritme, de ‘coherentie’ daarvan. Wat is dat ‘coherentie’? Coherent betekent samenhangend, in balans. Door een gelijkmatige ademhaling komen in jouw lichaam het inspannende en het ontspannende systeem in balans. Dit heeft effect op het functioneren van jouw brein. Hoe meer in balans, hoe meer overzicht over situaties. In deze workshop wordt dit uitgelegd en kun je oefenen met laptops. Je kunt de laptops daarna huren om in de thuissituatie te oefenen.

meer informatie

Workshop juli '22

Datum
zo 03 jul '22
Bijdrage
€ 95
Locatie
Psychologiepraktijk Flonker, Schumanstraat 38, Groningen
Aanmelden
Workshop awakening the illuminated heart door centrum de rond groningen

Awakening ♥ the Illuminated Heart

“Uit je hoofd, in je hart”. Een kreet die we vaak horen. Makkelijk gezegd. Maar hoe doe je dat? En wat gebeurt er op dat moment fysiek? De kracht van deze 4-daagse workshop is dat precies dat wordt uitgelegd en dat je daarmee oefent in meditaties. Sinds de jaren 80 heeft Drunvalo Melchizedek (USA) deze methode zoetjesaan verfijnd. Eind jaren 90 mocht ik dit zelf ervaren en ik ben heel blij dit door te mogen geven nu sinds 2012.

meer informatie

Workshop juni '22

Datum
vr 03 jun '22 t/m zo 06 jun '21
Bijdrage
€ 555 early bird € 444
Locatie
aan 't Zandpad Glimmen
Aanmelden
Register (in english)

Workshop september '22

Datum
vr 16 sep '22 t/m ma 19 sep '22
Bijdrage
€ 555 early bird € 444
Locatie
Het Boshuis Stouwdreef 1 Breda
Aanmelden
Register (in english)
werken met de beelden in je hart

Heart ♥ Imagery

Leer hoe je kunt werken met de beelden uit je hart, en met je verbeelding met de meditatie oefeningen in deze workshop. Iedere cel van jouw lichaam ‘luistert’ naar je. En: niet onbelangrijk, ervaar ‘mind over matter’. De topsporters lieten ons dat zien in de recente Olympische spelen. Leer hoe je jouw dromen eenvoudig waar kunt maken in jouw dagelijks leven!

meer informatie

Workshop december '22

Datum
ma 12 dec '22
Bijdrage
€ 95
Locatie
Psychologiepraktijk Flonker, Schumanstraat 38, Groningen niet bekend
Aanmelden