Awakening ♥ the Illuminated Heart

Drunvalo Melchizedek Heilige Geometrie van de Schepping

Het begin: de geometrie van de schepping

Drunvalo publiceerde in de jaren ‘80 zijn boeken ‘De Heilige Geometrie van de Schepping’. Een mooie, natuurkundige/wiskundige uitleg van oa bewustzijn en bewustzijnsontwikkeling. Leonardo da Vinci’s tekeningen laten zien dat hij daar ook weet van had. Door de logische uitleg raakten niet alleen vrouwen maar ook mannen geïnteresseerd in deze materie. De meeste mannen willen logica, begrijpen. De workshops heetten toen ‘Flower of Life’. Zoetjesaan zijn steeds meer mensen ontvankelijk voor subtiele waarnemingen en inmiddels is de workshop geëvolueerd tot meer een ervaringsworkshop.

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. Remember, this is not philosophy. This is physics. > Albert Einstein

Merkaba activatie Drunvalo Melchizedek

De opbouw van de workshop

De workshop is zo opgebouwd dat je de 4e dag heel gemakkelijk jouw Merkaba (een lichtveld zo groot als 10x jouw lichaamslengte, en het energieveld dat overblijft als jij jouw fysieke lichaam hier achterlaat op aarde) activeert, verbonden aan jouw Hart.

  • We doen de 1e dag hart-openende oefeningen.
  • De 2e dag is hart-healing dag. Inzichten worden uitgelegd en er is er voor iedere deelnemer een hart-healing ceremonie.
  • De 3e dag wordt besteed aan uitleg en doen we de hartmediaties.
  • En dan sluiten we de 4e dag af met het toetje: de activatie van jouw MERKABA.
Beams of Ligth, pijnappelklier, halo, thalamus, derde oog

Wat heb je geactiveerd na de workshop?

In de workshop heb je energetisch jouw 5-e dimensie Lichtlichaam geactiveerd. Je weet hoe je jouw bewustzijn verhuist naar jouw harteklop (de Tiny Space noemen we dat), je hebt geleerd hoe je je hoofd en je hart met elkaar verbindt, je hebt jouw derde oog geopend, de lichtstralen rondom jouw hoofd geactiveerd, en jouw Halo (zoals op de iconen en heiligenbeelden te zien is) en jouw Merkaba is geactiveerd. En je begrijpt hoe creatie vanuit het hart tot stand komt, hoe jouw hartewensen verstaan worden door het universum.

If I create from the heart, nearly everything works; if from the head, almost nothing. >Marc Chagall

Uitleg creatie vanuit het hart in de workshop awakening the illuminated heart

Praktische informatie

  • we beginnen de eerste dag om 10:00 am, werken tot 18:00 pm
  • de andere dagen starten we om 09:30 am
  • reken de 2e dag op een uitloop tot 19:00 uur ivm de healingceremonies
  • koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen
  • de lunch wordt verzorgd, verschilt per lokatie
  • meenemen: huissloffen, pen en papier en een afsluitbaar waterflesje
Hartmeditaties naar de sacred space en naar de tiny space

Thuis oefenen en accreditatie

Na afloop van de workshop krijg je alle opgenomen meditaties als mp-3 via we-transfer thuisgestuurd zodat je meteen kunt gaan oefenen met het ‘leven vanuit je Hart’ Denk niet dat dat nu meteen alle dagen lukt. We oefenen immers al zo lang met het leven vanuit dat hoofd? Maar: oefening baart kunst, en nu ken je de weg! De workshop is KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor alternatieve hulpverleners.

Drunvalo Melchizedek Harthealing Hartopening

Jacqueline over de workshop

Tja, en dan maak je in deze tijd een selfie… (met Drunvalo, 2015, Sedona)

Ik zie mensen geheel open gaan tijdens de workshops. Er is een eenheidsbewustzijn ontstaan waardoor ieder zich totaal geaccepteerd voelt en lekker zichzelf durft te zijn. Het kind in ons wordt weer zichtbaar.

Mijn eerste keer was eind jaren 90 in Brussel. De harthealing was zo heftig geweest dat ik 6 weken nadien nog fysieke pijn in mijn hart had. Er was veel ‘oud zeer’ of ‘belasting’ verdwenen en er was een innerlijke rust voor teruggekomen. Een nieuwe betekenisgeving en een verbinding met mijn harteklop. En die is het aller-aller-belangrijkst. Goed luisteren naar je ‘hunges’, laat je hoofd de dienaar van jouw hart zijn.

Mexico, Tikal, maya ritueel

Drunvalo en de reizen naar de Indigenous people

Wat is daar veel over te vertellen. Drunvalo heeft gewild de ‘indiginous people’ hun waarde terug te geven. Onze westerse wereld heeft de neiging neer te kijken op hun leefwijzen. Terwijl zij leven vanuit besef van de krachten van de natuur. Zij zijn ‘The Keepers of The Earth’. Zij werken nog samen met de natuur.

Ik heb driemaal zo’n reis mee mogen maken: naar de Hava Supai indianen, naar de Maya’s in Guatemala en naar de Maori in Nieuw Zeeland. Onvergetelijke ervaringen. Drunvalo schrijft erover in zijn boeken. Graag vertel ik er meer over in de workshop.

Duur
Bijdrage
Locatie