Chrystal Bed Healingen

Resonantie met de cellen

Het licht wat het kristal uitstraalt boven elk chakra, schijnt in verschillende frequenties om de energie van dat chakra te reinigen en te transformeren. Daardoor vind er heling plaats en ontstaat er balans op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De vibraties van de kristallen resoneren met onze cellen en worden opgenomen. De entiteiten van de Casa werken door de kristallen. Zij ‘scannen’ jouw systeem en werken in/met jou gedurende je Crystal-bed sessie. Regelmatig wordt ook de aanwezigheid van een entiteit ervaren tijdens het, ook wel genoemde, ‘Crystal-bad’.

Chrystal Bed Healing John of God

Sandra over haar Chrystal Bed Healing

” Vandaag heb ik iets bijzonders meegemaakt wat ik met jullie wil delen. Ik heb een Crystal Bed sessie ondergaan. Er wat gebeurde er veel in mijn lijf. Mijn 3e chakra werd helemaal opgeschoond. – Mijn 3e oog werd gebalanceerd, waardoor 5 minuten eerst enorme hoofdpijn (ik heb nooit hoofdpijn). Uit de keel werd zware energie gehaald, want veelvuldig de keel geschraapt en gehoest tijdens de sessie. En de gehele sessie heb ik het gevoel gehad dat ik onder stroom stond, niet op een vervelende manier natuurlijk. Ik doel daarmee op de energie. Zeer bijzonder”.

Oprah en Wayne Dyer over zijn ervaring

Oprah Winfrey interviewt Wayne Dyer over zijn bijzondere ervaring met een operatie op afstand door de Spirits van de Casa. Zij kan het bijna niet geloven, en hij kon het zelf ook niet, tot hij niet meer om de effecten heen kon. Hij had leukemie en een vriendin van hem was voor hem in de Casa. Hier kun je het interview bekijken: deel1 interview en deel 2 interview.

Wie is deze John of God?

John of God wertkte als full-trance medium. In zijn jeugd kreeg hij van Santa Rita deze levensopdracht. Via hem werkten Spirits op zichtbare en onzichtbare wijze. Operaties werden uitgevoerd zonder verdoving en er gebeurden soms letterlijk wonderen. Helaas is ook dit medium als mens door de mand gevallen door beschuldigingen van seksueel misbruik, december 2018 in het niews gekomen.