Access Bars Healingen

Access Bars Healing Access Consciousness

Het begon allemaal met een vraag....

Gary Douglas, de grondlegger van Access Consciousness, bereikte 20 jaar geleden een punt in zijn leven waar het leven gewoon niet meer voor hem werkte. Hij stelde zich de vraag: “Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten of zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?”

Na deze vraag begon hij zijn vermogen als medium en channeler te ontwikkelen. Hij stelde zich nog een vraag:

“Hoe zou ik mijn leven graag willen zien?”

En op een dag channelde hij deze 32 punten op het hoofd, een doorgegeven methode dus. Op You Tube vind je meer uitleg over de mogelijke effecten van een BARS-behandeling.

Access Bars Healing Access Consciousness

Hoe werkt het?

Door aanraking en intentie worden de Bars (energiebanen) automatisch geactiveerd. Degene die de behandeling ontvangt hoeft alleen maar te ontvangen. Alleen al die instelling plus de energie en de intenties van de behandelaar - de behandelaar formuleert in zichzelf steeds een Access Clearing statement - zetten de Bars ‘aan de gang’.

Gary Douglas geeft aan dat het goed is voor ons om weer te leren leven vanuit waarnemen, weten, zijn, ontvangen in plaats van vanuit gedachten, gevoelens en emoties. De westerse mens is vrijwel continue zelf aan zet en de ontvangende houding zijn we vrijwel afgeleerd. Terwijl het universum ons zoveel geeft als we even niets doen.

Access Bars healing Access Consciousness

Iedere Bar bepaalde levensfuncties

Zoals op de tekening hiernaast te zien is, is ieder punt gekoppeld aan een bepaalde levensfunctie: bv controle, creativiteit, sexualiteit, verdriet, vreugde. Tijdens een behandeling kun je dan ook goed voelen/waarnemen wanneer een bepaalde levensfunctie bij jou geraakt wordt.