• (050) 525 91 95
  • info@centrumderond.nl

De Hartcoherentie Workshop

Training

De totale training (bedoeld als bijscholing) bestaat uit een trainingsdag (de eendaagse workshop) en twee terugkom bijeenkomsten. Tijdens de trainingsdag wordt de achtergrondinformatie uitgelegd en doet u diverse oefeningen met de apparatuur. Na de trainingsdag volgen 2 terugkombijeenkomsten: een na 2 weken en een na 6 weken. Hierin kunnen de persoonlijke ervaringen en vragen aan de orde komen. Hartcoherentie echt intrainen gebeurt door dagelijks te oefenen en in uw eigen leven leren ervaren hoe u het kunt toepassen. De terugkombijeenkomsten zijn bedoeld als stimulans. Gedurende deze 6 weken traint u de coherente staat van uw lichaam.

U kunt gedurende deze trainingsperiode een emWave2 huren voor €50. Mocht u daarna besluiten tot aanschaf, dan krijgt u €50 korting op de aanschafprijs. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de emWavePro aan te schaffen. Of, als u een iPhone of iPad hebt, de oorsensor kopen en de ‘Inner Balance’ app downloaden. Cursisten krijgen 20% korting krijgen bij de aanschaf van programma en bijbehorende apparatuur).

emWave 2 Hartcoherentie

Apparatuur en software

Het HeartMath Institute USA heeft software ontwikkelt waarmee u kunt werken. Zowel voor de computer en de laptop als voor uw smartphone. Tijdens de workshop is alle apparatuur aanwezig en kunt u er mee oefenen.

Voor het oefenen in hartcoherentie bestaat er een programma of app die werkt met een oorsensor. Het programma geeft directe biofeedback zodat je meteen ziet in hoeverre je in de hartcoherente staat zit. Het programma met oorsensor is beschikbaar voor verschillende platforms.

Accreditatie

Centrum de Rond is per 17-09-2013 ingeschreven in het CRKBO als instelling voor kort beroepsonderwijs en werkt derhalve btw vrijgesteld.

KTNO accreditatie
De training voor Hartcoherentie is door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG en BATC. Ook de NVST heeft inmiddels erkenning als scholing gegeven aan een deelneemster.

Wilt u uw workshop geaccrediteerd krijgen als bijscholing, dan is het goed de algemene beschrijving van de opbouw van de training te lezen op de KTNO-website.

Op de website van KTNO treft u een beschrijving van deze en andere workshops van Centrum de Rond aan.

Certificaat van deelname
Als u de training volgt in het kader van bijscholing en aan alle verplichtingen hebt voldaan ontvangt u na afloop een bewijs van deelname.