Welkom op mijn nieuwe site

25 juli: de dag buiten de tijd op de maya-kalender

Op 25 juli 2000 schreef ik mijn praktijk in bij de Kamer van Koophandel: Centrum de Rond, Praktijk voor Nieuwetijds Psychotherapie. Op 25 juli 2018 kreeg ik mijn eerste volledige pensioen-maand-bedrag overgemaakt en mijn praktijk bestond die dag 18 jaar.

Tijd voor een nieuw begin, tijd om opnieuw mijn vleugels uit te slaan. En hoe kan dat nou mooier en vrijer dan ‘buiten de tijd’ dacht ik zo.

Een vernieuwd aanbod

Een nieuwe website, een vernieuwd aanbod: de verbinding van psychotherapie met complementaire zorg onder hetzelfde dak, bij dezelfde persoon. Is de tijd er rijp voor? Vroeg ik me ook af in 2000 toen ik mijn praktijk voor ‘nieuwetijds psychotherapie’ startte, nooit een probleem geweest. Ik ga ervan uit: nu ook niet.

Gedachte van de dag

Allereerst voor eenieder die dit leest in januari 2019: een heel mooi Nieuw Levensjaar met meer en meer zuiverheid en leven bij de dag, in het heden. Ter inspiratie deze tekst van Peter de Wit in ‘Sigmund’

Een meisje ligt op de sofa met betraand gezicht: ‘Vandaag heb ik op school geleerd dat de wereld niet om mij draait, maar om de zon’.