• (050) 525 91 95
  • info@centrumderond.nl

Centrum Jacqueline de Rond

Psychotherapie, Consulten, Healingen en Workshops

Centrum de Rond in Groningen biedt specialistische en generalistische psychotherapie en scholing. Jacqueline de Rond is big-geregistreerd klinisch psycholoog-psychotherapeut, supervisor en leertherapeut. Ze gebruikt hierbij ondersteunend EMDR, Hartcoherentie en Meditatie als methode.

Naast de psychotherapie geeft Jacqueline complementaire zorg in de vorm van Crystal Bed Healing en Access Bar Healing ATIH- en Hartcoherentie teacher

Werkwijze en beroepscode

Jacqueline de Rond werkt met methodieken waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Tijdens de behandeling meet zij regelmatig de vooruitgang aan de hand van vragenlijsten. In de behandeling houdt zij zich aan de geldende beroepscodes van VGCt, NVP en LVVP. Voor meer informatie zie de clientenfolder van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten) en een video van de LVVP. Uw huisarts krijgt bericht bij de start en bij de afsluiting van de behandeling, indien u daar in toestemt. Mocht u niet willen dat uw verzekeraar op de hoogte is van uw diagnose, dan kunt u dit aangeven in een privacyverklaring.

schermbloem Centrum de Rond

Workshops en overige activiteiten

Naast haar werk als psychotherapeut en opleider is Jacqueline in 2012 gestart met het geven van de workshop ‘Awakening the Illuminated Heart®’. Een workshop waarin men in 4 dagen leert hoe men hoofd en hart energetisch weer met elkaar kan verbinden. Deze methode is ontwikkeld door Drunvalo Melchizedek. Jacqueline volgt hem al sinds eind jaren ‘90 in workshops en reizen. Begin 2012 is ze gelicenseerd als teacher van zijn ‘School of Remembering’.

Daarnaast geeft Jacqueline de trainings workshop Hartcoherentie®. Het HeartMath Institute USA ontwikkelde belangrijke software waarmee gemeten wordt in hoeverre de systemen in het lichaam in balans zijn.

Complementaire zorg, bijscholing en accreditaties

Het Centrum voor Integrale Psychiatrie in Groningen werkt al jaren samen met methodieken uit de alternatieve zorg onder de noemer ‘complementaire zorg’. In 2018 biedt Jacqueline deze ook aan als nieuw onderdeel van haar Centrum. Zie voor nadere informatie de consulten op Christal Bed Healing en Access Bars. Deze consulten worden mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

De workshops Awakening the Illuminated Heart® en Hartcoherentie® zijn door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG en BATC. Ook de NVST en de BHET hebben inmiddels erkenning als scholing gegeven aan deelnemers.