• (050) 525 91 95
  • info@centrumderond.nl

Workshop - Awakening ♥ the Illuminated Heart

Awakening the Illuminated Heart

Een must voor werkenden in de gezondheidszorg

Amerikaans onderzoek toont aan dat het bewustzijn van iedere succesvolle hulpverlener, onafhankelijk van de gebruikte methode, gecentreerd is in het hart. Met apparatuur kon men zien waar de focus van de hulpverleners in het lichaam gecentreerd was. Drunvalo Melchizedek

Jacqueline over de workshop

Jacqueline de Rond volgt zijn lessen sinds eind jaren 90. Zij wil je graag het volgende vertellen over deze workshop:

“Uit je hoofd, in je hart” Een kreet die we vaak horen. Makkelijk gezegd. Maar hoe doe je dat? Soms gebeurt het spontaan, vanzelf. Op een mooie plek in de natuur, starend naar het haardvuur, met een baby op je schoot, als je een hond of kat aait. En vast bij al die paard rijdende jonge meisjes. Dan gebeurt het ‘onbewust’.

Bewust naar de juiste hart frequentie

Maar hoe doe je het Bewust? De ATIH® workshop leert je de concrete stappen naar je fysieke hart en je hartfrequentie. Sinds eind 90-er jaren ben ik geïntrigeerd door het werk van Drunvalo Melchizedek. In zijn boeken “De Heilige Geometrie van de Schepping 1 en 2” beschrijft hij de geschiedenis van de mens vanaf de oorsprong. Het boek “Living in the Heart” verhaalt over zijn ervaringen met de Kogi-indianen. Zij kennen nog de taal van het hart, zonder woorden. En zijn vierde boek beschrijft de veranderingen momenteel op aarde: “The Serpent of Light” (in het nederlands vertaald: ‘De kundalini van de Aarde’). Ik noem Drunvalo altijd een ‘descended master’. Hij is naar de aarde gekomen om ons te helpen de hedendaagse veranderingen te begrijpen. Dat is immers wat wij westerse mensen nodig hebben. We geloven het pas als we het snappen.

Concrete stappen

Deze vierdaagse workshop leert je de concrete stappen om je te centreren in je hart. Een must voor iedere hulpverlener. Veel theoretische en concrete uitleg over, en oefeningen met de fysieke processen in je lichaam. De methode is ontwikkeld door Drunvalo Melchizedek. Hij is auteur van diverse boeken. Sinds de jaren 80 worden zijn leringen wereldwijd onderwezen.

ATIH workshop ontwikkeling

Gedurende de 12 jaar dat ik Drunvalo volg, heeft hij stap voor stap de ATIH® methode ontwikkeld. In 2011 en 2012 zijn er mensen opgeleid om deze workshops wereldwijd te kunnen geven. Het geluk valt mij toe ook een licentie te hebben gekregen. Kennis die ik graag wil overdragen aan diegenen, die zich hiertoe aangetrokken voelen.

Het is niet zo dat je na 4 dagen ‘het Licht’ helemaal gezien hebt. Zoals je ook niet meteen hebt leren fietsen, zindelijk bent geworden of hebt leren schaatsen. Ermee oefenen is nodig, ruimte maken in je leven en loskomen van je dagelijkse beslommeringen. Een goede trainer/coach leert je de stappen en reikt je aan wat nodig is om je doel te bereiken. Het doel is creëren vanuit je hart met de frequentie van je hart.

De ATIH® workshop is door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG en BATC. Ook de NVST heeft inmiddels erkenning als scholing gegeven aan een deelneemster.

Stap voor stap naar de hartfrequentie

Einstein wist het al:

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. Remember, this is not philosophy. This is physics. Albert Einstein

Marc Chagall formuleert het zo:

If I create from the heart, nearly everything works; if from the head, almost nothing. Marc Chagall

Intentie is nodig, en vertrouwen dat het je gaat lukken. Zoals het kind dat wil leren lopen. Het heet niet voor niets ‘School of Remembering’. Je lichaam wist hoe dat moest, zindelijk worden. Je lichaam kent de weg naar het hart. We zijn het simpelweg vergeten.

De workshop leidt je stap voor stap naar die hartfrequentie. Aandacht wordt besteed aan healing. Zit je hart nog op slot met pijn, verdriet, trauma, je krijgt de kans het los te laten. Met hulp. Ik kan niet anders zeggen dan dat de keren dat ik zelf aan deze workshop deelnam voor mij grote stappen in mijn zelfhealing geweest zijn.

De grootste reis die de mens ooit zal maken, is de 45 centimeter van ons hoofd naar ons hart. Grandmother Agnes Baker Pilgrim

Jacqueline de Rond en Drunvalo Melchizedek bij de Maya's in Guatemala in 2007