• (050) 525 91 95
  • info@centrumderond.nl

Consulten & Healing

Complementaire Consulten

Naast de psychotherapie kun je bij Jacqueline ook terecht voor aanvullende therapieën. Dat zijn: Cristal Bed Healing en Access Bars Healing. Hieronder vind je meer informatie over beide soorten consulten.

Cristal Bed Healing

Een sessie met het Christal Bed balanceert en vitaliseert de chakra’s en ‘schoont’ de energie. Het Christal bed bestaat uit 7 lampen in de kleuren van de chakra’s. Deze lampen schijnen afwisselend door speciaal geslepen kristallen. Elk kristal is geslepen in een geometrie passend bij de frequentie van een specifiek chakra. Ook de kleur heeft de frequentie van dat chakra. De kristallen zijn afkomstig uit de mijnen van Garimbo de Our. In deze regio worden ook goud, amethist en vele andere edelstenen en kwarts gevonden. Deze bodem heeft een bijzondere helende energie.

Cristal Bed Healing

Duur
75 minuten
Bijdrage
€ 125,-
Locatie
R. Schumanstraat 2, Groningen
Aanmelden
Cristal Bed Healing

Access Bars Healing

‘Access Bars Healing’ is een methode ontwikkeld in Amerika. Er zijn 32 punten op je hoofd verbonden met energetische banen. Hiervan wordt gezegd dat die alle lading bevatten van je beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties. Deze zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

Door zachte aanraking van deze punten gaan deze energetische banen stromen en worden de blokkades, de vastzittende energieën afgevoerd.

Tijdens een sessie lig je op een massagetafel met de therapeut achter je, die achtereenvolgens alle 32 punten een tijdlang zachtjes aanraakt. Een sessie kan duren van 60-75 minuten.

Access Bars Healing

Duur
75 min
Bijdrage
€ 125,-
Locatie
R. Schumanstraat 2, Groningen
Aanmelden
Access Bars Healing